Световна обедна Лайънс щафета

Старт : 4 април, 12:00 часа

Лайънс клубовете в цял свят, в частност и тези от България  се присъединяваме към 24 часовата Световна обедна Лайънс щафета, която ще се проведе във всички краища на света на една и съща дата - 4 април 2014 година.

 

В Пловдив :

Лайънс клубовете в Пловдив – „Евридика“, „Филипополис“ и „Пловдив“ се присъединяват със следните инициативи - започват от 14:00 часа със засаждане на дървета в район Тракия, около паметника на „Хан Крум“. Продължаваме с детска щафета, в която ще се включат деца от дом "Кн. Мария Луиза". Спортните игри, скачане на въже, въртене на обръч и рисунка на асфалт са само част от състезанията. Начален час – 16:00, място - площадката в долната източна част на хълм Бунарджик, граничеща с бул. "Руски" и Националната търговска гимназия. Здравословни награди очакват победителите.. Щафетата ни завършва с откриване на Велосезон 2014 България в град Пловдив с участието ни в масовия веломаратон със старт - кметството на район Тракия и финал – парк „Лаута“. Следват екипни състезания със специални награди и барбекю на открито.
Каним всички наши семейства и приятели да изживеете заедно с нас в един прекрасен пролетен ден, изпълнен с игри и забавления!

 

В Русе :

Лайънс клубовете Русе, Русе Север, Сексагинта Приста и Истър организират Лайънс обяд в ресторант ПОНТОНА (на кея, под хотел Рига) в 12.00 часа на 4 април.2014 г.

Каним всички лайънс членове и приятели!

 

В София :

ЛК София Свети Иван Рилски ще се присъедини към 24 часовата Световна обедна Лайънс щафета, като членовете на клуба и тяхни приятели ще се съберат на барбекю на 05.04.2014г. в 12:30ч. в с. Рибарица.

 

В Пампорово :

ЛК Стара Загора - Августа организира обяд с роднини и приятели на 04.04.14г. след 14,00часа 

в Пампорово база Соколица. 

Мероприятието започва в 14,00 ч на 04.04.14г. и завършва в 14,00 ч на 06.04.14г.

Включва обяд, поход, природна фотосесия, музикална вечер и много изненади.

Направили сме регистрация в Lions World Обяд Relay

Коментари (0)

Вашият коментар :