Моят клуб е и моето семейство

ЛК Евридика в Казанлъшката долина

Традиция стана вече втора година дамите от Лайънс клуб „Евридика” – Пловдив, след приключването на текущата Лайънс година и стартирането на новата да посещават Казанлъшката долина. В началото на месец юли новото клубно ръководство организира посещение на новооткрития комплекс „Дамасцена” в село Скобелево,градовете Павел баня и Казанлък. Незабравими ще останат спомените сред разцъфналите лавандулови насаждения, красивата гледка към Калоферския балкан. Посещението в Шипковата къща в град Казанлък ни даде пример на какво е способен инициативния българин и как не трябва да се забравят миналото и традициите на българския народ. Вечерта край водите на язовир „Копринка” доказа, че ние както добре работим така и добре можем да се веселим.

В мероприятието взеха участие наши приятелки от Пловдив,София и Плевен. Клубът награди Деяна Стаматова за активната й дейност като президент 2013/2014 година с грамота – ЛЪВСКО СЪРЦЕ и плакет с моменти от живота на клуба.

Миговете прекарани заедно допринесоха за сплотяването на клуба и популяризиране на идеите на Лайънс движението сред нашите гости.

Коментари (0)

Вашият коментар :