На 25.04.2015 г. Лайънс клуб Габрово създаде своята млада смяна – Лео клуб Габрово

На тържествена церемония паст Дистрикт управител Недялко Младенов, секретаря на Дистрикт 130 България – Любомир Димитров, втори вице дистрикт управител Момчил Корназов, председателя на комисията за Лео клубовете – Теодора Йорданова и президента на Лайънс клуб Габрово – Доротея Комитска, връчиха значки и сертификати на младите лъвчета. Под документа за учредители се подписаха 21 младежи.

Те вече бяха започнали своите благотворителни инициативи. Преди Великден заедно с ЛК Габрово проведоха акция „купи и дари” в полза на Дневния център за хора с увреждания в града.

Чартирането на Лео клуба беше част от празника по случай пет годишнината на Лайънс клуб Габрово. Искаме да благодарим на приятелите от клубовете Панагюрище, Велико Търново , Велико Търново – Арбанаси, Велико Търново - Царевец, Свиленград - Свилена, Силистра, Стара Загора – Аугуста, Стара Загора – Тракия, Русе и Смолян, които ни почетоха с присъствието си и ни поднесоха прекрасни подаръци.

Благодарим и на приятелите от клуба в Плевен – те не бяха с нас, но направиха дарение в полза на нашия клуб.

Събраните средства Лайънс клуб Габрово ще използва за реализацията на нов международен проект: „Обмен на добри практики и социални контакти между центровете за хора с увреждания в градовете Габрово, България и Аалст, Белгия.

 

Пожелаваме пълноценен клубен живот, взаимопомощ и единение в името на доброто. Приемственост и устойчивост на нашите идеи и дела, ще получим от общността на младите, от множенето на Лео клубове в България.

Коментари (0)

Вашият коментар :