ДАМИТЕ ОТ ЛК СВИЛЕНА С НОВО РЪКОВОДСТВО

На 23.06.2015г. в нощта срещу Еньовден, президентската огърлица беше предадена на Красимира Манолова – президент на клуба за 2015-2016 лайънс година. Димитрина Топалова прие поста виципрезидент, Веселина Чавдарова –секретар на клубя за новия мандат.

В китното и богато на история село Мезек, дамите с невероятен купон отчетоха изминаващата лайънс година. Година богата на събития , добротворство, благотворителни акции, пътувания, емоции и утвърждаване на приятелството, както вътре в клуба , така и със съмишлениците ни от страната. Година, в която клубът получи приза ”Най-бързо развиващ се клуб за 2014-2015г”!

Дамите бяха изненадани от жените от групата за народни песни в с.Мезек, които бяха свили по китка ароматни билки за всяка . С притчи за празника, народни песни от Свиленградския край, вита баница и топла домашна погача жените спечелиха симпатиите на клуба.

С желание и емоция дамите се включиха в забавните игри , които допълнително повдигнаха градуса на настроение ! Истинска феерия в бяло, изненади, подаръци, песни, танци и много усмивки закриха отминаващата лайънс година …….в очакване на новата…………!!!!!!!!!!!!

 

Коментари (0)

Вашият коментар :