Лайънс клуб „ Филипополис“ предаде мандата на 2535 м. надморска височина

Символично предаване на мандата на новото клубно ръководство направи "Лайънс клуб Филипополис" на 2535 метра надморска височина. Тържествено, с химна на Лайънс движението, президентът Анета Попова предаде знамето на новия президент Татяна Йорданова с посланието да задържи високото ниво и да работи още за издигане авторитета на клуба, обявен за номер 1 от Дистрикт 130 за изминалата година. На 4 юли 2015г. Лайънс клуб „Филипополис“ закри старата и откри новата  Лайънс година с приятелски поход в Рила. Лъвовете,заедно със семействата си и много приятели, прекараха незабравим уикенд с посещение на Седемте Рилски езера и местността "Скакавица"

Силният лайънски дух пролича в решителността на членовете на клуба да изпълнят мисията си, независимо от лошите метеорологични условия. Плътен облак обхвана най-високите езера, но групата продължи, достигна възвишението на Езерния връх и развя български трибагреник.

„За поред път разбирам каква щастливка съм, че ви има, приятели, и че сме заедно като част от Лайънс движението. Благодаря на всички които повярваха в мен, благодаря на членовете на КДУ, че вдъхнаха в мен доверие, сигурност и ме накараха да продължа напред уверено. За мен бе чест и удоволствие да представлявам ЛК „Филипополис“ и искрено благодаря на членовете му за това, че заедно постигнахме тези добри резултати", обърна се към членовете на клуба Анета Попова. И добави благодарности към малките лъвчета от ЛЕО клуб Пловдив, които ни следваха  неотлъчно.

Коментари (0)

Вашият коментар :