ЛЕО КЛУБ-ПЛОВДИВ НАВЪРШИ ЕДНА ГОДИНА! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

На 02.07.2015г. Лео Клуб „Пловдив“ отпразнува първата си година в LIONS движението и усети неописуемата емоция от това да са част от най-голямото и сплотено семейство. Имаха удоволствието да отпразнуват това важно събитие за тях, заедно с най-прекрасните си гости, които през цялото това време ги съпътстваха.

Изминалата  година ги научи да съчетават приятното с полезното, което приложиха и в този ден и си дадоха обещание, че следващата година отново ще продължават по същия начин, но под управлението на друго ръководство..

На тази среща лъвчетата отбелязаха както рождения си ден, така и получиха призванието НАЙ-АКТИВЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. Събраха заедно малки и големи, нови и стари членове, хора с много опит в LIONS движението и такива, открили скоро тази възможност, но не само това бе полезното, което направиха. Със забавните подаръци в томболата и интересните предмети на търга забавляваха гостите и  успяха да събират средства за да помогнат  лечението на Емо. Част от програмата  бяха самите те и  техни приятели -  млади таланти, които се включиха изцяло доброволно.

Президента на клуба Мария - Йоана Стоянова искрено благодари на всички, които станаха част от празника и най-вече на д-р Любомир Димитров, г-н Станислав Сираков - ПДУ, г-жа Анета Попова , г-н  Йови Нанов и г-жа Теодора Йорданова

Коментари (0)

Вашият коментар :